Ontwerp

UPLOAD UW BESTANDEN NAAR WINTEC TRADING

Om uw grafische bestanden naar ons te sturen, vult u het onderstaande formulier in en voegt u uw bestand(en) toe om te uploaden. Het is belangrijk dat alle afbeeldingen voldoen aan de specificaties zoals een resolutie van minimaal 150DPI. Als u vragen of problemen heeft met het voorbereiden van uw afbeeldingen, neem dan contact met ons op, en we beantwoorden graag al uw vragen.

Heeft u niet de beschikking over grafische programma’s of ontbreekt het u aan kennis om een mooie opmaak in elkaar te zetten, dan helpen wij u graag. In goed overleg met de klant maken wij het ontwerp en sturen een proefdruk ter beoordeling en fiatering.

De volgende bestandstypen kunnen worden ingediend:
(ai) (bmp) (eps) (gif) (jpg) (jpeg) (png) (pdf) (ppt) (pptx) (psb) (psd) (psp) (tif) (tiff) (zip)

We raden aan om alle bestanden in een enkele map te plaatsen, de ene map te zippen en het ene zip-bestand via WETRANSFER naar ons te sturen.

WeTranfer is een service waarmee u tot 2 GB gratis kunt verzenden. Gebruik het e-mailadres upload@wintec-trading.nl om uw bestanden naar te sturen. U kunt ook uw eigen service voor het delen van bestanden gebruiken als u die heeft.